ABC Family bestelt twee komedies

ABC Family heeft twee komedieseries groen licht gegeven. Het familienetwerk kan wel lachen om Mystery Girls en Young & Hungry.

Beverly Hills 90210’s Tori Spelling en Jennie Garth (zie foto) keren samen terug naar het kleine scherm in Mystery Girls, dat ze ook zelf produceren. In de nieuwe serie spelen ze twee voormalige televisiesterren die ooit in een 90’s misdaadserie speelden, maar nu die kennis gebruiken om echte mysteries op te lossen.

Disneymeisje Emily Osment heeft de hoofdrol in Young & Hungry, dat geproduceerd wordt door High School Musical-ster Ashley Tisdale. Osment zal te zien zijn als de food blogger Gabi, die door een jonge technologische ondernemer wordt ingehuurd als zijn persoonlijke chef.

“Het is geweldige om het nieuwe jaar bij ABC Family te starten met het oppikken van deze twee grappige, originele series”, zei president van het netwerk Tom Ascheim. “De komedie line-up blijft het goed doen bij ons publiek en ik ben blij dat we het nog beter kunnen maken door de toevoeging van Mystery Girls en Young & Hungry.”

Plaats een reactie