Zomerpremières voor ABC Family

ABC Family heeft al vakantieplannen gemaakt. Het netwerk kondigde de zomerpremières van zes televisieseries aan.

Deze zomer beginnen er drie nieuwe series: komedies Mystery Girls en Young & Hungry (zie foto) en drama Chasing Life. Ook keren natuurlijk de populaire tienerdrama’s Pretty Little Liars, Switched at Birth en The Fosters terug.

Het vierde seizoen van Pretty Little Liars beleeft volgende week de finale, maar de nieuwe reeks van de dramaserie begint alweer op 10 juni. Diezelfde dag volgt ook de première van nieuwkomer Chasing Life, over een journaliste die er achter komt dat ze kanker heeft. Een kleine week later, op 16 juni, is het de beurt aan het tweede seizoen van The Fosters en de tweede helft van de tweede reeks van Switched at Birth.

De nieuwe komedieseries Mystery Girls en Young & Hungry maken de zomerprogrammering rond met premières op 25 juni. In de eerst genoemde serie spelen Tori Spelling en Jennie Garth de hoofdrollen als voormalige televisiesterren, die misdaden op gaan lossen. De andere komedie draait om een jonge food blogger (Emily Osment), die ingehuurd wordt als een persoonlijke chefkok.

Plaats een reactie