CBS vernieuwt NCIS en negen andere series

Ook in het nieuwe seizoen worden er weer heel wat misdaden opgelost bij CBS. Het netwerk vernieuwt in totaal tien series, waaronder oud gediende NCIS dat daarmee alweer het dertiende seizoen in gaat.

Er is ook weer plek voor Person of Interest, The Good Wife, Criminal Minds, Blue Bloods, NCIS: Los Angeles, CSI: Cyber, Hawaii Five-0, Elementary en The Odd Couple. Laatst genoemde is de enige komedieserie. Eerder werden er al nieuwe reeksen besteld van komedies The Big Bang Theory, Mike & Molly, Mom en 2 Broke Girls.

Voor nieuwkomers The Odd Couple met Friends-acteur Matthew Perry en CSI spin-off CSI: Cyber met Patrica Arquette betekent het allebei een tweede seizoen. Sherlock mag terugkomen voor een vierde seizoen van Elementary terwijl Person of Interest opgaat voor seizoen vijf met slechts dertien afleveringen (terwijl het voorheen altijd 22 of 23 afleveringen kreeg). Politieseries Blue Bloods  en Hawaii Five-0 zullen aan de zesde reeks beginnen door de vernieuwing.

Voor advocatendrama The Good Wife komt het nieuws een dag na de finale van seizoen zes. De serie keert net als NCIS: Los Angeles terug voor een zevende seizoen. De seizoensfinale van de NCIS spin-off is volgende week op 18 mei te zien. Criminal Minds gaat ook nog langer mee en keert daarmee terug voor alweer reeks nummer elf.

Plaats een reactie