GTST vooruit kijken tutorial

GTST is een serie die al meer dan drie decennia lang een vaste plek heeft in het Nederlandse televisielandschap. Het verhaal draait om het wel en wee van de bewoners van Meerdijk en iedere dag weer gebeurt er wel iets nieuws. Of het nu gaat om liefde, verdriet, intriges of spannende plotwendingen: GTST weet zijn kijkers altijd weer te boeien. Maar hoe kun je nu GTST vooruit kijken?

Tip 1: Kijk vooruit met Videoland

Videoland is de streamingdienst van RTL, de zender waarop GTST wordt uitgezonden. Als je een abonnement hebt op Videoland, kun je de afleveringen van GTST al vooruit kijken. Dit betekent dat je alvast een glimp kunt opvangen van wat er gaat gebeuren in de volgende aflevering. Een abonnement op Videoland kost 8,99 euro per maand en je kunt de dienst ook gratis uitproberen.

Tip 2: Volg GTST op social media

GTST is ook actief op social media. Op de Facebookpagina van GTST worden regelmatig teasers geplaatst van aankomende afleveringen. Daarnaast kun je op Instagram de acteurs volgen en zo een kijkje achter de schermen nemen. Via Twitter kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de serie.

Tip 3: Lees GTST-blogs en -vlogs

Er zijn talloze blogs en vlogs te vinden over GTST. Op deze websites en YouTube-kanalen kun je niet alleen vooruit kijken, maar ook analyses en reviews lezen van de afleveringen. Zo kun je nog meer genieten van je favoriete soap en weet je precies wat er gaat gebeuren.

Veelgestelde vragen over gtst vooruit kijken

Q: Kan ik GTST ook vooruit kijken via de RTL XL-app?

A: Nee, helaas is het niet mogelijk om GTST vooruit te kijken via de RTL XL-app. Wel kun je op de app de afleveringen terugkijken die al op televisie zijn geweest.

Q: Moet ik een abonnement hebben op Videoland om vooruit te kunnen kijken?

A: Ja, als je vooruit wilt kijken op Videoland, dan heb je een abonnement nodig. Het goede nieuws is dat je het abonnement ook eerst gratis kunt uitproberen voordat je besluit om het aan te schaffen.

Q: Is het vooruitkijken op Videoland beschikbaar voor alle seizoenen van GTST?

A: Nee, op Videoland kun je alleen vooruit kijken naar de afleveringen die nog moeten worden uitgezonden op televisie. Oudere seizoenen zijn niet beschikbaar om vooruit te kijken.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren hoe je GTST vooruit kijken kan. Met een abonnement op Videoland kun je de afleveringen van GTST vooruit kijken. Daarnaast heeft GTST een eigen app waar je ook alvast vooruit kunt kijken. Het volgen van GTST op social media en het lezen van blogs en vlogs kan ook helpen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Met deze tips hoef je nooit meer iets te missen van je favoriete soap.

Plaats een reactie